Nazovite nas: +385 21 659 202 | E-mail: green-island@eko-adria-solta.com

fgvtour


Mi smo nova agencija za posredovanje trgovine nekretninama osnovana sa ciljem da ljepote i skrivena blaga otoka Šolte sačuvamo, ali i da pomognemo onima koji su prepoznali te vrijednosti i žele se upravo iz tog razloga trajno naseliti ili raditi na Šolti. Interesira nas samo ŠOLTA.

 Mi, to smo Katarina, Davor i Zlatko – troje ljudi – tri generacije. Visoko motivirani TIM, istinski prijatelji prirode, koji rado žive na ovom otoku duboko svijesni činjenice da živimo na jednom osobitom djeliću Zemlje.

Naši dugogodišnji boravci i iskustvo u inozemstvu čini nas dovoljno osjetljivima da prepoznamo Vaše potrebe i želje. Želimo biti bolji!

Zahvalni da se Šolta do danas uspjela oduprijeti mainstream turizmu, da posjeduje prekrasne prirodne ljepote i kulturne vrijednosti, isto tako naročitu klimu i kristalno čisto more, želimo da i Vi otkrijete, zavolite i cijenite upravo te naročite vrijednosti ovog Otoka i time pomognete, da akcent života na otoku ostane upravo na tim vrjednotama.

Želimo biti tu radi Vas, i pokazati Vam mogućnosti koje Otok Šolta pruža. Ako Vam se svidi neka od naših ponuda, posjetite nas na Šolti! Ili bolje, provedite ovdje nekoliko dana (ili tjedana) i upoznajte dušu Šolte. Pronaći ćemo za Vas smještaj kakav želite, a možete ga i sami odabrati ovdje: www.eko-adria-solta.com . Za vrijeme Vašeg boravka ili odmora na otoku pokazat ćemo Vam sve nekretnine koje Vas interesiraju i pomoći da se kupoprodaja obavi na najkvalitetniji način.